Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις για το Πρόγραμμα 2022 της Ακαδημίας Stavros Niarchos Foundation Bioethics Academy στην Αθήνα

Η πρόοδος στους τομείς της βιολογίας και της ιατρικής μπορούν να διευρύνουν τις επιστημονικές δυνατότητές μας, ωστόσο υπάρχουν πολλά ερωτήματα ως προς τον τρόπο που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες.

Και αυτό ακριβώς το κενό έρχεται να συμπληρώσει ο τομέας της Βιοηθικής.

Η Ακαδημία Stavros Niarchos Foundation Bioethics Academy (SNFBA), έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το ευρύτερο κοινό σχετικά με τον τομέα της Βιοηθικής στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία συνεργασία μεταξύ του Berman Institute of Bioethics του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και της Έδρας Βιοηθικής του Swiss Federal Institute of Technology (ETH), η οποία υλοποιείται με την αποκλειστική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 

Στο πλαίσιο της Ακαδημίας, θα πραγματοποιηθεί ένα εντατικό θερινό σεμινάριο βιοηθικής, από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα. Τα σεμινάρια και οι συζητήσεις σε μικρές ομάδες, θα επικεντρωθούν σε ηθικά ερωτήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και θα επικεντρωθούν σε όσα μας έμαθε η πανδημία και τι μπορεί να εφαρμοστεί στο μέλλον.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το θερινό σεμινάριο έχει ξεκινήσει, και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 11 Απριλίου 2022, εκτός εάν συμπληρωθούν νωρίτερα οι 50 διαθέσιμες θέσεις.

Αίτηση

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο