Ο νέος Κύκλος Ενδυνάμωσης του Women On Top είναι εδώ! Εκπαιδευτικά Νέα

Το φετινό φθινόπωρο αναμένεται διαφορετικό και αβέβαιο, ωστόσο 40 γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς να το αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά, μέσα από τη σειρά 4 διαδικτυακών συναντήσεων που διοργανώνει το Women On Top για την ενδυνάμωση και τη διαχείριση της αλλαγής, με την υποστήριξη της Henkel και των MyΜarket.

Από τις 5 έως τις 26 Οκτωβρίου, κάθε Δευτέρα 18:00-19:30, οι συναντήσεις θα γίνονται σε έναν online Κύκλο Ενδυνάμωσης, με στόχο την ψυχική ενίσχυση των συμμετεχουσών, την καλλιέργεια της προσωπικής ανθεκτικότητας και την ενίσχυση των δεξιοτήτων αυτοφροντίδας, προσαρμοστικότητας, στοχοθεσίας και δικτύωσης σ’ αυτή την περίοδο αβεβαιότητας.

Οι συναντήσεις, αν και διαδικτυακές, θα είναι βιωματικές και διαδραστικές και θα εξασφαλίζουν σε όλες την ευκαιρία να μοιραστούν τις ιστορίες, τις εμπειρίες, τις ανησυχίες και τα ερωτήματά τους. Μέσα από την ανταλλαγή αυτή, θα υπάρχει η δυνατότητα, ως ομάδα, να δημιουργηθεί ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο που θα επιτρέψει την καλύτερη επεξεργασία των αλλαγών, την απόκτηση και εφαρμογή νέων εργαλείων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και να είναι πιο δυνατές και έτοιμες για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε μέρα.

Για την εξασφάλιση της εμπιστοσύνης, της εχεμύθειας, της δέσμευσης, του δεσίματος και του βιωματικού χαρακτήρα του Κύκλου, η ομάδα που θα τον παρακολουθήσει θα είναι κλειστή και θα ολοκληρώσει μαζί αυτή την ουσιαστική διαδρομή που σχεδιάζεται τους τελευταίους μήνες.

Συμπληρώστε την αίτησή σας, μόνο όσες από εσάς είναι διαθέσιμες για να παρακολουθήσουν και τις 4 συναντήσεις, κάθε Δευτέρα 18:00-19:30. Καθώς οι θέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι περιορισμένες, είναι σημαντικό να δοθούν σε συμμετέχουσες που είναι έτοιμες να δεσμευτούν και να τις αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Το πρόγραμμα και οι θεματικές των συναντήσεων έχουν ως εξής:

Δευτέρα 5/10 – 18:00-19:30 | Αυτοφροντίδα

Δευτέρα 12/10 – 18:00-19:30 | Όραμα

Δευτέρα 19/10 – 18:00-19:30 | Προσαρμοστικότητα

Δευτέρα 26/10 – 18:00-19:30 | Ανθεκτικότητα

Για να διεκδικήσεις μία από τις 40 θέσεις στις 4 online συναντήσεις, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα. Οι συμμετέχουσες θα επιλεγούν από την ομάδα του Women On Top, με βάση τις απαντήσεις τους στις δύο ατομικές ερωτήσεις που περιέχονται στη φόρμα, και θα ενημερωθούν έως τις 28/9. 

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο