Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαδικτυακά “Business Days” από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

To Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι η πιο σημαντική συνάντηση νέων και του κόσμου των επιχειρήσεων. Στόχος του Πανοράματος είναι η ενημέρωση για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν σημαντικοί κλάδοι και τομείς της οικονομίας.

Για ένατη χρονιά, και για δεύτερη φορά διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, διοργανώνουμε τον εξαιρετικά επιτυχημένο θεσμό των “Business Days”. Πρόκειται για εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων διαφόρων πανεπιστημίων καθώς και νέων επαγγελματιών μέχρι 30 ετών σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Φέτος, όπως και το 2020, οι «επισκέψεις» αυτές θα είναι ψηφιακές την περίοδο 6 Δεκεμβρίου 2021 – 28 Ιανουαρίου 2022.

Συμμετέχουν 45 επιχειρήσεις οι οποίες σε δίωρα ή τρίωρα Business Days στην πλατφόρμα της προτίμησής τους (Zoom, Microsoft Teams κτλ) θα σας παρουσιάσουν την εταιρεία συνολικά, τις δραστηριότητες των τμημάτων τους ενώ το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για θέματα όπως το βιογραφικό, τη συνέντευξη, το τι αναζητούν από τις υποψηφίους κτλ.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στα Business Days.

Γιατί να συμμετάσχετε στα ψηφιακά Business Days

  1. Θα ζήσετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε εταιρείες εκ των έσω και να θέσετε τις ερωτήσεις σας στα στελέχη τους και, πολλές φορές, στον/στην Διευθύνοντα Σύμβουλο / Διευθύνουσα Σύμβουλο.
  2. Θα λάβετε βαθιά γνώση για το πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα της εταιρείας από τους διευθυντές των τμημάτων.
  3. Αν τυχαίνει τον καιρό που θα πραγματοποιηθεί το «Business Day» η εταιρεία να αναζητεί προσωπικό, θα ενημερωθείτε και θα μπορείτε να κάνετε αίτηση. Η συμμετοχή σας στο Business Day σίγουρα θα μετρήσει θετικά.
  4. Θα μάθετε από το διευθυντή/διευθύντρια ανθρωπίνων πόρων για τις διαδικασίες επιλογής, τα προσόντα που αναζητά η εταιρεία από τα μελλοντικά στελέχη της και πώς να δομήσετε το ιδανικό βιογραφικό για τη συγκεκριμένη εταιρεία.
  5. Το βιογραφικό σας θα σταλεί στις επιχειρήσεις που θα επιλέξετε.
  6. Μπορείτε να προσθέσετε την παρακολούθηση του ή των Business Days στο βιογραφικό σας.

Εγγραφές: Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και η πλατφόρμα θα κλείσει τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 23:59.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες  για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής. 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο