Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

VentureGarden: Δωρεάν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

To VentureGarden είναι δωρεάν πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και δίνει τη δυνατότητα σε όσες και όσους επιλεγούν να παρακολουθήσουν εντατικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας και να λάβουν mentoring.

VentureGarden Αθήνα

Ο επιταχυντής επιχειρηματικών ιδεών αρχικού σταδίου (idea accelerator) VentureGarden Αθήνα παρέχεται δωρεάν από το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece και υλοποιείται από το Alba Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD), το κέντρο επιχειρηματικότητας του Alba.

Οι αιτήσεις για το 17ο Κύκλο έχουν ξεκινήσει και θα είναι ανοιχτές έως και 13 Φεβρουαρίου.

Αν επιθυμείς να συμμετάσχεις στον 17ο κύκλο που αναμένεται να ξεκινήσει 28 Φεβρουαρίου 2022 μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση σου και θα ενημερωθείς για τη διαδικασία της συνέντευξης κατά τη διάρκεια επιλογής των συμμετεχόντων.

Το VentureGarden δίνει έμφαση στον άνθρωπο και όχι στην ιδέα, καθώς τόσο η ιδέα όσο και το επιχειρηματικό περιβάλλον μεταλλάσσονται συνεχώς. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να μάθουν να αξιοποιούν εργαλεία, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε ιδέα εμπνευστούν. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος που θέλουν άμεσα να υλοποιήσουν την ιδέα τους μπορούν με βάση την προετοιμασία που έχουν κάνει στο VentureGarden να ενταχθούν σε θερμοκοιτίδες, να αναζητήσουν χρηματοδότηση ή να αναζητήσουν υποστήριξη από άλλους φορείς του οικοσυστήματος.

Το VentureGarden ξεκινά με μια εντατική εκπαίδευση για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών διάρκειας 5 εβδομάδων.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης γίνεται επιλογή των συμμετεχόντων που θα συνεχίσουν με mentoring διάρκειας 3 μηνών.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στα Ελληνικά. Θα υλοποιηθεί εκτάκτως ηλεκτρονικά με περιορισμένη φυσική παρουσία στους χώρους του Alba Graduate Business School εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των συμμετεχόντων, θα αξιοποιηθούν σύγχρονα και ασύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης και συνεργασίας.

Πληροφορίες: 210 8964531-8 και venturegarden@alba.acg.edu

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

VentureGarden Θεσσαλονίκη

Το VentureGarden είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών τα οποίο παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχειρηματική δραστηριότητα ή να αναπτύξουν την υπάρχουσα επιχείρησή τους, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας.
Η πρωτοβουλία υλοποιείται για τη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki – A Division of Anatolia College.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 9 διαδραστικά μαθήματα μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με τα πιο σημαντικά θέματα που καθορίζουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Στη συνέχεια λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο στάδιο συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης που βασίζεται στους επιχειρηματικούς στόχους του καθενός.

Τα 9 μαθήματα θα γίνονται online σε συγκεκριμένες ημερομηνίες (Δευτέρες και Τετάρτες 6-9μμ) τον Μάρτιο και Απρίλιο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ως τις 6/3/2022.

Πληροφορίες 2310398347, www.venturegarden.gr

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην Ιστοσελίδα του Προγράμματος.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο