ΟΠΑ - Management Information Systems
Kyriakides-Georgopoulos Scholarship }
MBA Agribusiness
ΠΜΣ Συμβουλευτικής- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
International Hellenic University

3ο Εκπαιδευτικό εργαστήριο ΕΛΙΑΜΕΠ - "Φύλο και ηγεσία στην έρευνα και στα πανεπιστήμια" Εκπαιδευτικά Νέα

Το Ελληνικό Ίδρυµα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργανώνει το 3ο Εκπαιδευτικό εργαστήριο µε θέµα «Φύλο και ηγεσία στην έρευνα και στα πανεπιστήµια» την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 από τις 13:00 – 17:30. Το εργαστήριο θα πραγµατοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΛΙΑΜΕΠ, (Βασιλίσσης Σοφίας 49, δίπλα στο σταθµό µετρό Ευαγγελισµός, ισόγειο).

Το εργαστήριο αυτό διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου µε θέµα: “Taking a Reflexive approach to Gender Equality for institutional Transformation” (TARGET) από την Κύρια Ερευνήτρια του ΕΛΙΑΜΕΠ και Επ. Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήµιο, Nτία Αναγνώστου. Το πρόγραµµα Target χρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του Ορίζοντα 2020. Στόχος του προγράµµατος αυτού είναι να προάγει την ισότητα των φύλων σε εφτά επιλεγµένους οργανισµούς στον τοµέα της έρευνας και της καινοτοµίας στις εξής χώρες: Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο, Σερβία, Ρουµανία και Γαλλία. Το βασικό εργαλείο µέσα από το οποίο το έργο TARGET επιχειρεί να πετύχει το στόχο του είναι η κατάρτιση ενός Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων (Gender Equality Plan, GEP) από τον κάθε ένα από τους εφτά οργανισµούς – εταίρους του έργου – µεταξύ αυτών και το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Η συµµετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, και θα χορηγηθεί στις συµµετέχουσες και στους συµµετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Βρείτε το πρόγραµµα της εκδήλωσης εδώ.

Για να δηλώσετε συµµετοχή συµπληρώστε τη φόρµα συµµετοχής έως τις 25 Φεβρουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να επικοινωνήσετε µε την κα Ναταλία Αυλώνα στο τηλέφωνο 210-7257110 (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέµπτη) και στη διεύθυνση natalia.avlona@eliamep.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα