Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τα ονόματα που κέρδισαν δωρεάν πρόσβαση σε online course προετοιμασίας για IELTS από την PeopleCert!

Η 2η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και η PeopleCert χαρίζει σε πέντε (5) από τους επισκέπτες μας δωρεάν πρόσβαση στο IELTS Master, ένα εξειδικευμένο online πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις IELTS! 

Η PeopleCert είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο ΙELTS στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στο χώρο των επαγγελματικών πιστοποιήσεων πριν από 20 χρόνια, και γρήγορα κατέκτησε την παγκόσμια αγορά εξετάσεων πιστοποίησης χάρη στην ποιότητα, την καινοτομία, την ακεραιότητα και τον ενθουσιασμό που την χαρακτηρίζει. Η PeopleCert διοργανώνει εξετάσεις IELTS σε 8 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, σε εξυπηρετικές για τους υποψήφιους ημερομηνίες, και σε εξεταστικά κέντρα υψηλών προδιαγραφών.

Τα ονόματα των νικητών που κέρδισαν πρόσβαση στο IELTS Master είναι τα εξής:

  1. Ευφροσύνη Μανή
  2. Κωνσταντίνα Μητροπούλου
  3. Χρήστος Κόκκινος
  4. Σοφία Ζαφειροπούλου
  5. Ευαγγελία Μονογιούδη

Το IELTS Master από την PeopleCert προσφέρει πρακτική εξάσκηση και συμβουλές προετοιμασίας με έως 25 ώρες μελέτης ανά μέρος εξέτασης. Είναι προσβάσιμο online για 90 μέρες από την ημέρα ενεργοποίησης. 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω email για την εγγραφή τους.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το το ενδιαφέρον και τη μεγάλη συμμετοχή, και βεβαίως ευχαριστούμε την PeopleCert για την παρουσία της στην έκθεση και την εξαιρετική συνεργασία!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο