Ο νικητής της υποτροφίας eduguide αξίας 1.000 ευρώ για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα Εκπαιδευτικά Νέα

Η 1η έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα διοργανώθηκε την άνοιξη από το eduguide στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με μεγάλη επιτυχία.

Ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που διοργανώθηκε μια τόσο στοχευμένη εκδήλωση που απευθυνόταν αποκλειστικά σε όσους αναζητούν να ακολουθήσουν δια ζώσης ή online μεταπτυχιακές σπουδές στη χώρα μας.  Περισσότερα από 1.000 άτομα, πέρασαν από την έκθεση στο χώρο "Μηχανουργείο" της Τεχνόπολης και ενημερώθηκαν για τα προγράμματα σπουδών, τις ευκαιρίες υποτροφιών και τις επαγγελματικές προοπτικές των 100 και πλέον μεταπτυχιακών προγραμμάτων από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

 Στα πλαίσια της εκδήλωσης, εκτός από τις υποτροφίες αριστείας που πρόσφεραν τα μεταπτυχιακά προγράμματα, το eduguide πρόσφερε μια υποτροφία αξίας 1.000 ευρώ σε έναν επισκέπτη της έκθεσης που θα γινόταν δεκτός σε ένα από τα συμμετέχοντα προγράμματα. Δεχθηκαμε εκατοντάδες αιτήσεις για τη συγκεκριμένη υποτροφία και σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας! Μετά από κλήρωση ανακοινώθηκε το όνομα του φοιτητή που κερδίζει την υποτροφία. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Ζεάκη, πτυχιούχο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ,  και μεταπτυχιακό πλέον φοιτητή του Msc in Data Science του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. To eduguide συγχαίρει τον Αλέξανδρο και του εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία! Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους όσοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υποτροφία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις σπουδές τους. 

Το eduguide θα διοργανώσει την 2η έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων την άνοιξη του 2018! Ευελπιστούμε σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή μεταπτυχιακών προγραμμάτων όλων των κλάδων καθώς και την προσφορά ακόμα περισσότερων υποτροφιών.

Με την άριστη και πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα οργάνωση της πληροφορίας και τη διαρκή ανανέωση της βάσης δεδομένων μας, το eduguide είναι o μεγαλύτερος ιστότοπος σε επισκεψιμότητα για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, με 200.000 επισκέπτες το μήνα, 20.000 εγγεγραμμένα μέλη στο newsletter και 40.000 followers στο facebook!  Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα να σας ενημερώνουμε για τα μεταπτυχιακά προγράμματα της Ελλάδας και τις δυνατότητες υποτροφιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, η ομάδα μας εργάζεται πυρετωδώς σε νέα projects  για να σας προσφέρουμε σύντομα ακόμη περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες!

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας! 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

eduguide App
Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα