Η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide είναι η μεγαλύτερη έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα. 

Διοργανώνεται από το eduguide, το Νο1 site στην Ελλάδα για αναζήτηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων με 350.000 επισκέπτες το μήνα, 50.000 followers στο facebook και 39.000 μέλη στο newsletter.

Πρόκειται για την πιο στοχευμένη εκδήλωση που απευθύνεται σε απόφοιτους και τελειόφοιτους που αναζητούν το κατάλληλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία σε υποψήφιους φοιτητές να ενημερωθούν για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, τις προοπτικές απασχόλησης και τις ευκαιρίες υποτροφιών από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων. 

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια υποτροφία αξίας 1.000 ευρώ από το eduguide αλλά και υποτροφίες για παρακολούθηση προγραμμάτων online κατάρτισης.

Στην έκθεση που διοργανώσαμε το 2018, περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους των μεταπτυχιακών από 15 Πανεπιστήμια της Ελλάδας και Κύπρου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στην έκθεση ως εκθέτης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@eduguide.gr

Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα