Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΑΣΠΑΙΤΕ: Mεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής 2015-2016

Το Παιδαγωγικό Τμήμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής», καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αίτηση για (35) τριάντα πέντε θέσεις.

Σκοπός του Π.Μ.Σ.

Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών (Π.Μ.Σ.) είναι η ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων και η προαγωγή της έρευνας στο πεδίο των επιστημών της αγωγής. Ειδικότερα το Π.Μ.Σ. στοχεύει:

α) στην επαρκή θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και τη σύγχρονη έρευνα στο χώρο της εκπαίδευσης.

β) στη βελτίωση των ικανοτήτων σχεδιασμού, εφαρμογής και αξιολόγησης της παιδαγωγικής έρευνας.

γ) στη βελτίωση των προσωπικών, κοινωνικών και ακαδημαϊκών δεξιοτήτων, ώστε να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις ενός μεταβαλλόμενοι κοινωνικού και εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. δ) Στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την ανάπτυξη κατάλληλων δεξιοτήτων σε ζητήματα που αφορούν σε θέματα διαχείρισης προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολικό περιβάλλον και θέματα που αφορούν σε μαθησιακές δυσκολίες και διαταραχές.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για φοίτηση στο Π.Μ.Σ. είναι η κατοχή πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων, Τ.Ε.Ι., Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ή ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής) που επιτρέπει τη διδασκαλία σε οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης και της προσχολικής αγωγής

Υλοποίηση του Π.Μ.Σ.

Η φοίτηση θα ξεκινήσει στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-17. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι Αττικής και η φοίτηση θα πραγματοποιείται δύο ημέρες εβδομαδιαίως στο τέλος της εβδομάδας Παρασκευή (απόγευμα) και Σάββατο.

Κόστος

Η παρακολούθηση του Προγράμματος προϋποθέτει την καταβολή διδάκτρων 3.300 ευρώ, τα οποία καταβάλλονται σε τρεις δόσεις των 1.100€ στην αρχή του κάθε εξαμήνου.

Υποβολή Αίτησης

Η αίτηση θα υποβάλλεται, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 20/6/2016 μέχρι και την Δευτέρα 22/8/2016 

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να επισυνάψετε στην αίτηση σας καθώς και την διαδικασία επιλογής, πατήστε στον συνδεσμο "Προκήρυξη σε word/pdf"

Για να κατεβάσετε την αίτηση, πατήστε εδώ.  


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο