Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ.: Προκήρυξη μεταπτυχιακού "Νέα Κλωστοϋφαντουργικά Υλικά και Τεχνολογίες στο Σχεδιασμό Μόδας" 2016-2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ "ΝΕΑ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΟΔΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017

Περιγραφή Π.Μ.Σ.

Το Τμήμα Κλωστοϋφαντουργών Μηχανικών Τ.Ε. του A.E.I. Πειραιά Τ.Τ. διοργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Νέα Κλωστοϋφαντουργικά Υλικά και Τεχνολογίες στο Σχεδιασμό Μόδας» (Novel Textile Materials and Technologies in Fashion Design), (Φ.Ε.Κ. 1606/ Τ.β' 31-07-2015) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα συμμετοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Κύριο αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Νέα Κλωστοϋφαντουργικά Υλικά και Τεχνολογίες στο Σχεδιασμό Μόδας", είναι η μελέτη των στρατηγικών Διοίκησης και των νέων τεχνολογιών, στο Σχεδιασμό Μόδας. Οι φοιτητές εμβαθύνουν τις γνώσεις στις νέες τεχνολογίες και διαδικασιες παραγωγής στο σχεδιασμό Μόδας.

Τα δικαιολογητικά υποψηφιότητας συμμετοχής στο ΠΜΣ πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 (ισχύει η σφραγίδα ταχυδρομείου, σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής)

Για να δείτε την αναλυτική προκήρυξη πατήστε στον σύνδεσμο "Προκήρυξη σε word/pdf"


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο