Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με μειωμένα δίδακτρα Άρθρα

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις παρέχει σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις παρέχουν την ευκαιρία υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης στον τόπο μόνιμης διαμονής των υποψηφίων (Ελλάδα), χωρίς να απαιτείται η συστηματική φυσική παρουσία στην παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας και χωρίς να τροποποιούνται οι καθημερινές τους δραστηριότητες.

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή Δημοκρατία και από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδας, ως Ομοταγές Ίδρυμα προς τα Ελληνικά ΑΕΙ και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα ως ισότιμα με αυτά που χορηγούν τα Ελληνικά ΑΕΙ.

H γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια σπουδών είναι τρία (3) εξάμηνα και η μέγιστη τρία (3) χρόνια. Έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τις σπουδές σας το εαρινό εξάμηνο. Τα μαθήματα ξεκινούν το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δίδακτρα για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι τα πιο προσιτά από όλα τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και Κύπρου που προσφέρουν εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα.  Η πολιτική του Πανεπιστημίου είναι να βρίσκεται κοντά στο φοιτητή και στις πραγματικές του ανάγκες και για αυτό το λόγο προβαίνει σε οικονομικές διευκολύνσεις καταβολής των διδάκτρων σε μηνιαίες άτοκες δόσεις.  

 Ειδική έκπτωση για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος Δεκεμβρίου! Κάντε την αίτηση σας έγκαιρα για να επωφεληθείτε έκπτωση 1.150 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων.

Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας για το εαρινό εξάμηνο 2018-2019 για ένα από τα παρακάτω αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά 

  • Διοικηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (Γλώσσα διδασκαλίας ελληνική)

  • Δημόσια Διοίκηση (Γενική) 

  • Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

  • Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση

  • Εκπαιδευτική Ψυχολογία

  • Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μπορείτε, επίσης, να  επικοινωνήσετε με Ακαδημαϊκό Σύμβουλο του Πανεπιστημίου στο τηλέφωνο 2111987726

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα