Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με μειωμένα δίδακτρα Άρθρα

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις παρέχει σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις παρέχουν την ευκαιρία υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης στον τόπο μόνιμης διαμονής των υποψηφίων (Ελλάδα), χωρίς να απαιτείται η συστηματική φυσική παρουσία στην παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας και χωρίς να τροποποιούνται οι καθημερινές τους δραστηριότητες.

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή Δημοκρατία και από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδας, ως Ομοταγές Ίδρυμα προς τα Ελληνικά ΑΕΙ και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα ως ισότιμα με αυτά που χορηγούν τα Ελληνικά ΑΕΙ.

H γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια σπουδών είναι τρία (3) εξάμηνα και η μέγιστη τρία (3) χρόνια. Τα μαθήματα ξεκινούν τέλη Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δίδακτρα για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι τα πιο προσιτά από όλα τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και Κύπρου που προσφέρουν εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα.  Η πολιτική του Πανεπιστημίου είναι να βρίσκεται κοντά στο φοιτητή και στις πραγματικές του ανάγκες και για αυτό το λόγο προβαίνει σε οικονομικές διευκολύνσεις καταβολής των διδάκτρων σε μηνιαίες άτοκες δόσεις.  Μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον από υποψήφιους φοιτητές, η ειδική προσφορά στα δίδακτρα συνεχίζεται : Κάντε την αίτηση σας  για να επωφεληθείτε έκπτωση 900 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων

Τελευταία προθεσμία για να ενταχθείτε στο χειμερινό εξάμηνο είναι η 15η Οκτωβρίου 2018.! Κάντε την αίτηση σας έγκαιρα για να ενταχθείτε σε ένα από τα παρακάτω αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προγράμματα: 

Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας για το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019 για ένα από τα παρακάτω αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά 

  • Διοικηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (Γλώσσα διδασκαλίας ελληνική)

  • Δημόσια Διοίκηση (Γενική) 

  • Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

  • Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση

  • Εκπαιδευτική Ψυχολογία

  • Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μπορείτε, επίσης, να  επικοινωνήσετε με Ακαδημαϊκό Σύμβουλο του Πανεπιστημίου στο τηλέφωνο 2111987726

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα